9/12/2010

o svetrech

babička vám upletla fakt úchvatný huňatý svetr se sněhulákem (bridget?!), nebo ještě lépe se sobem? proboha, hlavně ho nevyhazujte, právě tyto svetry mají před sebou slavnou budoucnost. možná jste si všimli nové zimní kolekce d&g, která se hemží severskými vzory, jeleny, soby, teplými norskými overaly, čepicemi, kabáty (video), takže svetrům se soby se letos rozhodně nebraňte, příští rok budou možná v módě tuleni. zima bude dlouhá a mrazivá, proto mám pro vás tip, jak sehnat velice vkusný kousek svetru do vaší sbírky. objevila jsem totiž uglysweaterstore, jenž sbírá ugly sweaters po celém světě a prodává dalším svetr-nadšencům. alespoň já jsem z toho nadšená! ale myslím, že podobnou a levnější alternativu může poskytnou babiččina půda nebo sekáč na rohu.

anyway. přikládám pár obrázků na inspiraci. nebojte se svetry nosit k čemukoliv. doporučuju svetr například na party. velký vytahaný party svetr a dvanácticentimetrové heels. a na vánoce už nechtějte pletené ponožky, ať zkusí babička nějaký hezký svetr. základem je vkusný motiv, ostatně jako na obrázcích níže. mění se dějiny!







jesltiže máte doma nějaký velice vytříbený kousek tohoto vlněného oděvu, žádám vás, abyste zaslali fotografie! myslím, že svetry si letos zaslouží stylovou galerii.

7 komentářů:

  1. :D ja ti nevim...prijde mi to divne, ale za chvili to asi bude supercoolmodni :D

    OdpovědětVymazat
  2. Móda nemóda, mě to přijde nevkusný :D

    OdpovědětVymazat
  3. svetriky su pekne aj tieto su pekne rad ich nosievam, a preto nesuhlasim ze su nevkusne, stara klasika svetrikova je fajn skvela vec na lyzovacky je to originalne

    OdpovědětVymazat
  4. včera jsem viděla jeden skvělej v sekáči, ale byl mi malůej... sakra! musim pátrat dál, ted mám v plánu si hlavně koupit balonák.. a holínky.. a koupila sem si pláštěnku... růžovou... a mám vyplatu!:D

    OdpovědětVymazat
  5. Vždycky jsem všechny tyhle super nevkusný svetry milovala. A konečně nadešel jejich čas, juchej :)

    OdpovědětVymazat
  6. jéjéjé ten s prasátkama a jiným zvířectvem mě dostal. hned jdu přemlouvat mamku ať mi ho uplete. můžu poslat fotku i pak? (bude to chvilku trvat)

    OdpovědětVymazat